FJALË

Fjalor Shqip

SHKARTIS kal.

  • Përziej, trazoj. Shkartis groshët. Shkartis disa lloje.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →