FJALË

Fjalor Shqip

Çfarë është FJALË

FJALË është fjalor shqip online i përditësuar me fjalë dhe kuptime të reja dhe të pastruara nga ngarkesa ideologjike komuniste.

Ky fjalor i gjuhës shqipe është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht, duke e bërë atë të denjë për nevojat e shqipfolësve në ditët e sotme.

Shfletim të këndshëm! Për çdo gjë na kontaktoni dhe për të rejat e fundit na ndiqni në Facebook dhe në Twitter.