FJALË

Fjalor Shqip

Angola -

  1. shtet në pjesën Jugore të Afrikës, kryeqytet i të cilit është Luanda
    Kufizohet me Namibinë, Zambinë dhe Republikën Demokratike të Kongos, gjithashtu ka dalje në Oqeanin Atlantik.
SHQIPFUL