FJALË

Fjalor Shqip

Artizanat m. - Prodhimi i sendeve të përdorimit të gjerë nga zejtarët; shërbimet e ndryshme për popullin, që bëhen nga zejtarët; zejtari. Kooperativat e artizanatit. Punonjësit e artizanatit. Prodhime artizanati.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →