FJALË

Fjalor Shqip

Astar m.sh. - Pëlhurë ose material tjetër, që përdoret për të veshur nga brenda rrobat e trasha, këpucët dhe disa sende të tjera. Astar mëndafshi (pëlhure, lëkure). Astar rrobash (këpucësh). Astari i xhaketës (i valixhes). I vë (i qep) astarin.

SHQIPFUL