FJALË

Fjalor Shqip

Bërrakë f.sh. -

  1. Pellg me ujë të ndenjur, hurdhë; vend ku buron ujë dhe rri amull, moçalishte. Ujë bërrake.
  2. Vijë uji që formohet nga shiu, rrëke. Gjeli në darkë, shiu në bërrakë. fj. u.