FJALË

Fjalor Shqip

besëlidhës m.sh. -

  1. Ai që ka lidhur besën për veprime të përbashkëta me të tjerët, pjesëtar në një besëlidhje; aleat.
  2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Krerët besëlidhës.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →