FJALË

Fjalor Shqip

Burrëreshë f.sh.

  1. Vajzë a grua trime, e zonja dhe e patundur, ajo që përballon çdo rrezik e vështirësi me guxim. Burrëreshat e Shqipërisë. Qëndron si burrëreshë.
SHQIPFUL