FJALË

Fjalor Shqip

DËFTOHEM vetv.

1. Tregohem; dukem, shfaqem. Dëftohen të gatshëm. U dëftua trim.

2. Mbahem e paraqitem si trim, i zoti, i mençur etj., mburrem. I pëlqen të dëftohet ca. Mos u mburr, mos u dëfto!

3. Pës. e DËFTOJ.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →