FJALË

Fjalor Shqip

DENGËZA ndajf.

1. Plot e përplot, buzë më buzë, deng. Mbush dengëza. E ngarkoi dengëza.

2. Barabar. Vinin dengëza.

DËNGËZA ndajf.

Dëng.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →