FJALË

Fjalor Shqip

DËNGLA f. vet. bised.

Lëvdata me fjalë të bukura e të mëdha, por pa vlerë; gjepura, pallavra. Flet (thotë) dëngla. Shet dëngla. Lëri dënglat! Na mbushi me dëngla.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →