FJALË

Fjalor Shqip

DËNGLAMADH mb. bised. keq.

Që thotë dëngla, që shet shumë dëngla, që flet gjepura.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →