FJALË

Fjalor Shqip

DËRTI f. vjet.

Të kuqtë e të bardhët që vinin gratë (zakonisht nuset) në fytyrë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →