FJALË

Fjalor Shqip

DETARI f.

Mjeshtëria e detarit; mjeshtëria e lundrimit nëpër det. Detaria ilire. Ligjet e detarisë. Zhvillimi i detarisë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →