FJALË

Fjalor Shqip

DYGJUHËSI f. gjuh.

Zotërimi e përdorimi i dy gjuhëve nga një njeri ose nga një popullsi në të njëjtën kohë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →