FJALË

Fjalor Shqip

DYGJYMTYRËSH m. mat.

Binom.

DYGJYMTYRËSH mb. gjuh.

Që ka dy gjymtyrë, që përbëhet nga dy gjymtyrë. Fjali dygjymtyrëshe.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →