FJALË

Fjalor Shqip

ELMAZ m.

1. Diamant, xhevahir. Unazë me gurë elmazi.

2. Vegël dore me një gur të vogël diamanti në majë, që përdoret për të prerë xhame. Pres me elmaz.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →