FJALË

Fjalor Shqip

EMËRMADH mb.

Që është bërë shumë i njohur a i përmendur me veprat e mëdha që ka kryer, që ka emër shumë të dëgjuar; zulmëmadh. Trim emërmadh.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →