FJALË

Fjalor Shqip

EMËRTIM m.

1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve EMËRTOJ, EMËRTOHET. Emërtimi i një sendi (i një dukurie).

2. Emër që i është vënë një frymori, një bime, një sendi, një dukurie etj. Emërtimi i një bime. Emërtimet e ngjyrave. Emërtimet e pjesëve të ligjëratës.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →