FJALË

Fjalor Shqip

EMËRZUAR mb. gjuh.

Që është shndërruar në emër, që ka marrë tiparet e emrit; që përdoret si emër. Mbiemër i emërzuar. Pjesore e emërzuar.

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →