FJALË

Fjalor Shqip

FJALËGJATË mb.

1. Që ka shumë fjalë, që e zgjat bisedën, që flet shumë, llafazan.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Fjalëgjati — punëthati. fj. u. Kush flet shumë, punon pak.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →