FJALË

Fjalor Shqip

FJALËKOTË mb.

Që flet kot, që thotë fjalë të kota; që flet fjalë pa vend e kuturu.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →