FJALË

Fjalor Shqip

FJALËPAKË mb.

1. Që flet pak, që nuk e zgjat bisedën; fjalëkursyer; kund. fjalëshumë. Fjalëpakë e punë shumë. Është fjalëpakë.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →