FJALË

Fjalor Shqip

FJALËSHPATË mb.

Që flet drejt e me guxim, që e thotë hapur e në mënyrë të prerë gjithçka; që i pret gjuha si shpatë, që e ka gjuhën shpatë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →