FJALË

Fjalor Shqip

FJALËSHTRUAR mb.

1. Që bisedon shtruar e qetë me të tjerët, që flet shtruar e në mënyrë të matur. Fjalështruar e gojëmjaltë.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Fjalështruari - punëmbaruari. fj. u.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →