FJALË

Fjalor Shqip

FJALËVRAZHDË mb.

Që e ka zakon të shprehet me fjalë të rënda e të vrazhda; fjalashpër, fjalërëndë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →