FJALË

Fjalor Shqip

FLOKËSHTRIGË f.

1. shar. Grua me flokë të gjatë e të shprishur.

2. bot. Kuskutë. Flokështriga e jonxhës.

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →