FJALË

Fjalor Shqip

FLOKARUSHË mb.

Që i ka flokët të gjatë; me shumë flokë; që i ka flokët të shprishur.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →