FJALË

Fjalor Shqip

FLOKJE f.

1. Velenxë me thekë. flokatë. Shtroj flokjen.

2. Xhoke grash pa mëngë e me thekë, që vishej zakonisht mbi cibun.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →