FJALË

Fjalor Shqip

GJENERALMAJOR m. usht.

  • Shkalla e parë e gradës së gjeneralit, që i përgjigjet asaj të gjeneralit të brigadës; ushtaraku që mban këtë gradë (në ushtritë që kanë grada).

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →