FJALË

Fjalor Shqip

GJERDANE f.

  • Dele a dhi e zezë me një rreth të bardhë në qafë ose e bardhë me rreth të zi në qafë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →