FJALË

Fjalor Shqip

GJUHËDELE f. bot.

  • Bimë barishtore e livadheve, me gjethe të gjata si të dejëzës e me lule ngjyrë trëndafili të çelët.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →