FJALË

Fjalor Shqip

GOJËTARI f. libr.

1. Të folurit bukur e rrjedhshëm, aftësia për të folur bukur e rrjedhshëm.

2. Arti i të folurit bukur e rrjedhshëm në mbledhje të gjera, i cili zotërohet duke përvetësuar një tërësi dijesh e rregullash dhe duke punuar me këmbëngulje. Arti i gojëtarisë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →