FJALË

Fjalor Shqip

GOJËTHATË mb.

1. Që nuk ka ngrënë e nuk ka pirë për mjaft kohë, që nuk ka vënë gjë në gojë.

2. përd. ndajf. Pa shtënë gjë në gojë. E la gojëthatë.

  1. Mbeti gojëthatë mbeti pa gjë, mbeti me gisht në gojë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →