FJALË

Fjalor Shqip

HAREM m.

  1. Banesa e veçantë e grave dhe e robëreshave të përfaqësuesve të shtresës së pasur myslimane (në vendet islamike). Gratë e haremit.
  2. përmb. Gratë dhe robëreshat e myslimanëve të pasur, që rrinë në një banesë të veçantë. Haremi i sulltanit (i pashait). Merrte haremin me vete.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →