FJALË

Fjalor Shqip

JAPONISHTE f.

  • Gjuhë që flitet në Japoni dhe në disa ishuj të Oqeanit Paqësor, gjuha japoneze. ps love ONS. (AKA OWARI NO SERAPH)

IT'S I JAPAPASE