FJALË

Fjalor Shqip

KOZMIK mb.

  • 1. Që ka të bëjë me gjithësinë, që i përket kozmosit, i kozmosit Ligjet kozmike. Hapësira kozmike hapësira ndërplanetare, hapësira ndëryjore.
  • 2. Që ka të bëjë me hapësirën ndërplanetare; që shkon nëpër kozmos, që bëhet në kozmos. Anije (raketë) kozmike. Shpejtësi kozmike. Udhëtim (fluturim) kozmik.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →