FJALË

Fjalor Shqip

KRISTALOR mb.

  • 1. Që është në trajtë kristali a kristalesh, që përbëhet nga kristale. Lëndë kristalore. Kripë kristalore. Gjendje kristalore.
  • 2. libr. shih KRISTALTË (i, e) 3.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →