FJALË

Fjalor Shqip

LËNDËTAR m.

  • 1. Ai që përgatit lëndë druri në pyll a në sharra; ai që merret me punimin e lëndës së drurit për ndërtim ose për sende të ndryshme; zdrukthëtar. Ka punuar gjithnjë si lëndëtar.
  • 2. vjet. Ai që shiste lëndë druri, tregtar qeresteje.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →