FJALË

Fjalor Shqip

LËNGURINË f. zakon.

  • 1. Ushqim i lëngshëm. Ushqehej vetëm me lëngurina.
  • 2. keq. Lëngëtyrë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →