FJALË

Fjalor Shqip

LAJKATOJ kal.

  • 1. keq. I bëj lajka dikujt, për ta marrë me të mirë dhe për të nxjerrë ndonjë përfitim prej tij, i them fjalë lajkatuese, e marr me lajka.
  • 2. E përkëdhel a e ledhatoj dikë; e marr me të mirë. E lajkatonte shumë vajzën.