FJALË

Fjalor Shqip

LARIM m.

  • Zbukurim me ngjyra të ndryshme, qëndisje a thurje lara-lara me lule e me ngjyra të shumta. Larimet e qilimave. Fustan me larime.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →