FJALË

Fjalor Shqip

LAVDËROHEM vetv.

  1. Lavdëroj veten, lëvdohem, mburrem. Lavdërohet shumë. I lavdëroheshin njëri-tjetrit.
  2. Pës. e LAVDËROJ.
  3. S'është as për t'u sharë, as për t'u lavdëruar shih te SHAHEM.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →