FJALË

Fjalor Shqip

LAVDËRUAR mb.

  • 1. Që lavdërohet prej të tjerëve, që ka marrë lavdërime.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. I duruari, i lavdëruari. fj. u.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →