FJALË

Fjalor Shqip

LIGJËRIMOR mb. gjuh.

  • Që ka të bëjë me ligjërimin, i ligjërimit. Kumtimi ligjërimor.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →