FJALË

Fjalor Shqip

LLAZINË f.

  • Vend i hapur e me bar, zakonisht pranë rrugës a në mes të fshatit, ku lidhin zakonisht kafshët e barrës për të kullotur. I lanë (i lidhën) kuajt te një llazinë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →