FJALË

Fjalor Shqip

MINAMBJELLËS mb. usht.

  • 1. Që shërben për të vendosur në tokë shumë mina radhë-radhë, duke i mbuluar ato me dhe. Makinë minambjellëse.
  • 2. si em. ~E, ~JA f. ~E, ~ET. Makinë minambjellëse.