FJALË

Fjalor Shqip

Mozambiku - ndodhet në pjesën jugore të Afrikës dhe ka dalje në Oqeanin Indian. Kufizohet me Afrikën Jugore, Zambinë, Malevinë dhe me Tanzaninë.

Shih edhe: mozambikas mozaik mozak
SHQIPFUL