FJALË

Fjalor Shqip

NDËRMJETUAR mb. libr.

  1. Që bëhet në mënyrë të tërthortë, që jepet nëpërmjet diçkaje tjetër, jo i drejtpërdrejtë; kund. i drejtpërdrejtë. Lidhje të ndërmjetuara. Në mënyrë të ndërmjetuar.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →