FJALË

Fjalor Shqip

NDERSHMËRI f.

  • Cilësia e njeriut të ndershëm, të qenët i ndershëm, qëndrim moral i pastër. Ndershmëria e klasës punëtore. Ndershmëria në punë. Punon me ndershmëri. Nuk dyshojmë në ndershmërinë e tij.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →